EXCLUSIEF VOOR WONINGEIGENAREN

ONTDEK JE WARMTELEK

WAAR GAAT HET VERLOREN EN WAAR MOET IK OPLETTEN

INZICHT, BESPAARTIPS EN OFFERTES

IS HET JE OOK OPGEVALLEN DAT DE ENERGIEKOSTEN STIJGEN?

Wil je maandelijks minder energie betalen maar heb je geen idee waar je moet starten? Vraag dan nu een isolatierapport aan. Deze wordt opgemaakt doormiddel van de “Belgische IBBS-methode” . De isolatiecoach neemt (samen met jou) de gehele woning door.

Voor veel woningeigenaren is het afgelopen jaar een periode geweest van veel thuis werken en veel (onnodig) energie verbruiken. Zowel het m3 gasverbruik als de kilo’s per watt uur stegen door het dak en ontsnapten via de muren.

Update: Forse stijging gasprijs door oorlog in Oekraïne

Zelf vond ik het ook lastig om minder energie te gebruiken, de kachel omhoog en ik had mijn wooncomfort terug. Toen ik naast het adviseren over woningisolatie een training isolatiecoach ging volgen kwam ik er achter hoe makkelijk het eigenlijks is om minder energie te gebruiken. Met een relatief lage investering en snelle terugverdientijd.

Waarom de “Belgische methode”

Na veel informatie, trainingen en artikelen te hebben gelezen en jarenlang particulieren woningeigenaren heb voorzien van isolatie-advies. Heb ik nu het Isolatierapport ontworpen. In het rapport vindt je alle benodigde informatie omtrent de thermische schil van je woning.

Het dak, de muren, de vloer en de ramen.

Ik kwam er achter dat elke woning anders was, en dat iedereen anders stookt. Daarnaast kwam ik er ook achter dat ik me tijdens de adviesgesprekken altijd op slechts 2 belangrijke vragen focuste.

 • Wat zijn je wensen? Comfort, besparing of onderhoud?

 • Waar gaat er momenteel warmte verloren?

BEN JE DIE HOGE ENERGIEKOSTEN OOK HELEMAAL ZAT?

 • Ontdek je warmtelekken d.m.v. de IBBS-methode

 • Direct inzicht in de besparingen

 • Ontvang mijn gratis E-Book met 50 direct toepasbare tips;

 • Ontvang een lijstje met mijn favoriete isolatiebedrijven

 • Ontvang een lijstje met mijn favoriete isolatieadviseurs

 • Ontvangt een lijstje met mijn favoriete isolatieproducten

 • En 50% korting op de technisch opname (nu €37,50)

EXCLUSIEF VOOR WONINGEIGENAREN

NU KAN JE 2 DINGEN DOEN

1: Je wacht tot de gasprijzen compleet door het dak schieten en dan kom je alsnog in actie. (te laat)
2: Je vraagt nu de IBBS-berekening aan voor maar €19,- en je zorgt dat je precies weet wat nodig is om je thermische schil te verbeteren.

Nu een klein prijsje betalen of straks 100% jackpot betalen?

DEZE 10 MINUTEN HELPT JE DE JUISTE KEUZES TE MAKEN

Ontdek de zwakke punten van je thermische schil, met behulp van de “Belgische rekenmethode”. Ik help jou exact de juiste keuzes te maken als het gaat om het verbeteren van jou woning. Ik heb 6 jaar ervaring en deel mijn kennis nu graag met jou. Je ontvangt van mij alle informatie die je nodig hebt.

In een gesprek van 10 minuten krijg je direct inzicht in je energieverbruik en waar jij het meeste warmte verliest. Waar gaat de meeste warmte verloren en hoe kan je dit het beste oplossen? In 8stappen hebben ik alles helder voor de bril. Na afloop ontvang je 1 A4 met alle benodigde en handige informatie. Het Isolatierapport. Door deze telkens de huidige situatie voor ogen te houden en de mogelijkheden in kaart te brengen ontdekken we vanzelf wat je kan isoleren, wat je kan besparen, wat de investering zal zijn en van welke subsidie(s) je gebruik kan maken.

 • 1 A4 met alle informatie in 1 oogopslag. (waarde €75, nú tijdelijk voor slechts €19)

 • 50% korting op technische inspectie (waarde €75)

DE IBBS-BEREKENING AANVRAGEN

INVESTERING

Door onze belgische rekenmethode direct de investering in kaart

BOUWDEEL

Hoe ziet het eruit? Wat zijn de mogelijkheden?

BESPARING

We nemen het gemiddelde van alles en kijken wat realistisch is

SUBSIDIE

We zoeken naar de beste subsidie(s)

VAN €75 NU NAAR €19

CHECK IN 10 MINUTEN DE VOLGENDE 8 PUNTEN

Stap 1. Algemene informatie thermische schil

De Belgische rekenmethode werkt het beste als we uitgaan van de meest gemiddelde woning per bouwjaar. Hiervoor is het van belang om gasverbruik, huidige staat van de bouwdelen en NAW gegevens vooraf helder te hebben.

Stap 2. De muren

Even kort de muren bij langs. Zijn er aangebouwde garages? Is er een uitbouw? De muur is een belangrijke schakel in de thermische schil van de woning. Hier gaat vaak het meeste warmte verloren.

Stap 3. Het dak

Vaak het lastigste onderdeel om goed in kaart te krijgen. Het kan zijn dat we na het 10minuten gesprek nog een paar foto´s nodig zijn om een zo goed mogelijke berekening te kunnen maken.

Stap 4. De vloer

Of beter gezegd de kruipruimte. De ruimte waar je (inprincipe) nooit komt maar waar toch veel winst te behalen valt. Een onderdeel met vele mogelijkheden een aantal belangrijke aandachtspunten.

Stap 5. Het glas

Is het dubbel of toch enkel? Is het verstandig om al te vervangen of nog even laten zitten. Misschien is het wel verstandig om compleet nieuwe kozijnen te laten zetten. Ook hierbij kan het zijn dat we na het gesprek een aantal foto´s nodig zijn om tot een goede berekening te kunnen komen.

Stap 6. Kieren/naden en ventilatie

Een punt die vaak wordt overgeslagen bij het isolatie/advies. Vooral bij woningen gebouwd voor 1950 zien we dat hier vaak veel warmte verloren gaat en dus extra aandacht verdiend.

Stap 7. Aanvulling – Opmerking – Overig

Naast alle gevraagde informatie is er aan het eind van elk 10-minuut-gesprek tijd om nog even alle bijzonderheden rustig door te nemen. Door rekening te houden met alle variabelen kunnen we een zo goed mogelijke berekening maken voor jou.

LAGERE ENERGIEREKENING

Voor sommige een belangrijke reden bij het kiezen voor een geïsoleerde woning. Vraag de IBBS-berekening aan en ontdek hoeveel jij kan besparen op je energierekening.

WOONCOMFORT VERHOGEND

Door de gehele thermische schil aan te pakken voorkom je tocht en trek in de woning. Hierdoor voelt de woning direct comfortabeler aan en profiteert je van een beter binnenklimaat.

HOGERE WONINGWAARDE

Een woning met een beter energielabel is meer waard. En wist je dat de woningen met een beter energielabel (nog) sneller worden verkocht tegenwoordig?

GEMIDDELDE CIJFERS PER TYPE WONING

Bouwdeel Investering Besparing Subsidie Terugverdientijd
Spouwmuurisolatie €1.445,40 €339,09 €450,00 3,5 jaar
Vloerisolatie €2.032,00 €200,33 €560,00 8 jaar
Dakisolatie €4.016,00 €418,35 €1.600,00 7 jaar
Glasisolatie €2.800,00 €127,50 €700,00 10+ jaar
Totaal €10.293,40 €1.081,27 €3.310,00 +/- 7 jaar
Bouwdeel Investering Besparing Subsidie Terugverdientijd
Spouwmuurisolatie €642,40 €148,93 €200,00 3,5 jaar
Vloerisolatie €1.397,00 €137,73 €385,00 8 jaar
Dakisolatie €2.510,00 €261,47 €1.000,00 7 jaar
Glasisolatie €1.680,00 €76,50 €420,00 10+ jaar
Totaal €6.229,40 €624,63 €2.005,00 +/- 7 jaar
Bouwdeel Investering Besparing Subsidie Terugverdientijd
Spouwmuurisolatie €1.284,80 €297,86 €400,00 3,5 jaar
Vloerisolatie €1.524,00 €150,25 €420,00 8 jaar
Dakisolatie €3.012,00 €313,76 €1.200,00 7 jaar
Glasisolatie €2.520,00 €114,75 €630,00 10+ jaar
Totaal €8.340,80 €876,62 €2.650,00 +/- 7 jaar

ONTDEK WAAR JIJ KAN BESPAREN

KIES IN ÉÉN KEER VOOR HET JUISTE ADVIES

Laat je niet misleiden door mooie verkooppraatjes. Voorkom eindeloos uitzoek werk en uren bestuderen van producten, technieken en materialen. Lees niet honderden reviews of recensies maar neem zelf de touwtjes in handen.

Na de intake van 10 minuten gaan we voor jou aan de slag. We zorgen dat we alle belangrijke onderdelen in het vizier krijgen en een gericht actieplan opstellen. De IBBS berekening.

Door samen gericht te zoeken naar niet of niet goed geïsoleerde bouwdelen en daar onze Belgische rekenmethode op toe te passen heb je precies inzichtelijk wat de investering is, hoeveel subsidie je kan krijgen, voor welk bouwdeel en wat je kan besparen.

Dit tabel komt uit een publicatie van Polen, S. van (2020), Ontwikkelingen in de energierekening tot en met 2030.

NIET COMPLEET VAN HET GAS AF, MAAR MAXIMAAL BESPAREN OP GAS

De overheid zet in op minder gasverbruik. Minder gas boren hier in Groningen. Voor de bebouwde omgeving liggen er grote doelen. Om de klimaatdoelen te halen zijn er allerlei interessante subsidies en financieringen beschikbaar gesteld. Je hebt een woning uit 1960 en je wordt benauwd als men over termen als 0opdemeter, gaslozewoning, warmtepomp hoort. Terecht. Er wordt je wijs gemaakt dat je van het gas af moet. De gasprijzen zijn de afgelopen jaren behoorlijk gestegen.

DE VERWACHTING IS IN 2030 dat nog iets meer dan 80% aan het gas zit.

Logisch ook als jij je woning van het gas af wilt halen moet je ca. 10x je gasverbruik gaan compenseren met Stroom KwH.

Met onze Belgische rekenmodule rekenen wij vanuit het Kwh verbruik om naar m3 gas. Door de warmteweerstand door te berekenen naar aanleiding van het vooraf vastgestelde Lambda waarde per dikte van het product. Door de warmtecoefficientie door te berekenen per bouwdeel kunnen we (exact) berekenen wat er geinvesteerd moet worden, hoeveel je kan besparen, welke bouwdelen je kan isoleren en of er gebruik kan worden gemaakt van eventuele subsidies. Wij hebben voor verschillende van onze klanten het voorberekend en die Belgen zijn zo dom nog niet.

DE OPLOSSING

IBBS-BEREKENING

Kiezen om niks te doen is geen optie. Direct €1000-€10.000 investering is niet eens nodig. Kies voor de berekening die je gepresenteerd krijgt op één A4. Alles inzichtelijk.

Inventarisatie: Hoeveel m2  / Hoeveel ruimte / Hoeveel Investeren

Bouwdeel: Welke delen zijn geschikt en waar zijn wel en geen mogelijkheden?

Besparing: Besparing in kaart d.m.v. Belgische rekenmethode

Subsidie: Maximaal profiteren van de lopende subsidies en financieringen.

In plaats van uren lang allerlei verhalen aan te horen van verkopertjes of snelle telefonische adviezen van studenten. Kies nu voor het Isolatierapport, één A4 met alle informatie direct in één oog opslag. Opgesteld door jou persoonlijke isolatiecoach.

Als je vandaag aanvraagt, krijg je van mij direct 3 waardevolle bonussen.

WAT JE NA 10 MINUTEN TE WETEN KOMT

ZEG MAAR DOEI TEGEN HOGE ENERGIEKOSTEN EN KIES VOOR ZEKERHEID EN COMFORT

De IBBS-berekening kan worden gemaakt na 1 telefonische intake van 10 minuten. Ik breng de gehele woning in kaart. 8 onderdelen nemen we onder de loep. En klaar. Daarna zetten we de berekening om in jouw persoonlijke isolatierapport.

 • Mogelijkheden en kansen

 • Investeringen en kosten

 • Terugverdientijden en besparingen

 • Subsidies en financieringen

Waarom €75 voor een advies? Het scheelt jou een hoop uitzoekwerk en stress. Niet 4x verkooppraatjes aanhoren van een uur. 10 minuten inventariseren. Daarna inzicht en kan je zelf beslissen.

Vraag vandaag de IBBS-berekening aan en ontdek je warmtelek. Krijg inzicht in mogelijkheden, besparingen, subsidies en prijzen.

ALS JE JE VANDAAG INSCHRIJFT, KRIJG JE OOK:

BONUS 1. E-book 25 bespaartips. (ca. €15)

Gratis E-book met 25 direct toepasbare bespaartips. Onderneem direct actie met soms hele kleine makkelijke toepasbare tips. Lees hem rustig door of kijk en 5 minuten naar en beslis of je er wat aan hebt.

BONUS 2. Persoonlijke lijst (ca. €15)

3 persoonlijke lijstjes. Het eerste lijstje is met mijn favoriete isolatiebedrijven. Daarnaast ontvang je een lijst met mijn favoriete isolatieproducten. Een lijstje met toffe adviseurs (geen verkopers).

BONUS 3. Kortingsbon (€75) Waardebon 50% op technische inspectie.

We komen graag bij klanten die zich zelf al hebben ingelezen en weten wat ze willen. Door vooraf de IBBS berekening te hebben gedaan weet onze adviseur ook al veel van de woning. Hierdoor kan hij zijn werk makkelijker doen ter plekke. Hierdoor ontvang jij 50% korting op TOTP.

Gewoon stukje service. (Gratis)

Nadat je het isolatierapport hebt ontvangen zul je zien of je wel of geen actie kan/wilt ondernemen. Ik geef je de kans om deze nog eens rustig en vrijblijvend door te nemen met één van onze experts.

IEDEREEN WIL EEN ENERGIEZUINIGE EN COMFORTABELE WONING

Waarom zou je niet een paar tientjes per maand willen besparen en van meer wooncomfort willen genieten?

Bizar dat ik soms nog zo’n typische hoekwoning zie gebouwd in 1964. Grote zijgevel, grote ventilatieroosters en een ongeisoleerd dak en muren. Ik denk dan direct: “€5500 investeren (Dak, Vloer en Muur). €1820 euro subsidie pakken. Sowieso €400+ besparen per jaar.” Ik heb ontdekt dat veel woningbezitters er vooral tegen opzien om alles eindeloos uit te zoeken. 4x zo’n verkopertje aan de deur. 4x verkoop verhaaltjes aan horen. En dan geen beslissing meer kunnen nemen omdat iedereen je wat anders aanpraat.

Bereid dit voor en ontdek na 10 minuten exact wat de isolatiemogelijkheden zijn voor jou woonsituatie.

 1. Pak de gasrekening of gasverbruik van afgelopen 12 maanden.
 2. Dat is het enige. De rest volgt in het 10-minuten-gesprek

En stel je zelf de volgende 4 vragen;

Wat is jou voornaamste reden om te isoleren?

Wat kan je verwachten omtrent investeringen?

Wat kan je verwachten qua besparingen?

Wat zijn de beschikbare subsidie regelingen?

Jaar in jaar uit heb ik “vergelijkers” weer in de goede richting geholpen. EPS parels smelten bij 35 graden en warmer, wol is binnen 3 jaar ingezakt. Kies voor bodem pareltjes, doe maar 350mm voor €40,- per m2. IE-A-OE zei ooit een klant. Allemaal fabeltjes waar je als “leek” toch gevoelig voor bent.

Wij doen het anders.

We inventariseren in 10 minuten de 4 onderdelen van jouw thermische schil van je woning. Dit gaan wij samenvatten in 1 duidelijk A4-tje (serieus). Daarna weet jij wel precies wat de beste oplossingen zijn en waar je rekening mee moet houden. Maar ik geef je ook direct de juiste handvatten om (mocht je dat willen) direct door te pakken.

Een duidelijk overzicht met Investeringen, Bouwdelen, Besparingen en Subsidies. Doe de IBBS-berekening en ontvang jou persoonlijke isolatierapport.

“Ontdek waar de warmte verloren gaat en waar jij actie kan/moet nemen”

DE IBBS-BEREKENING

ISOLATIERAPPORT

Nú voor maar €19,-

Nu voor maar €75

De 8-Staps IBBS Berekening

1 A4 met alle benodigde informatie

Alle benodigde informatie op een rij